Naar iets op zoek?

Ladies night.

Author:

Holland Casino organiseert ze. Intratuin ook. En verschillende bioscopen.
Mijn Dorp organiseert er ook één. Aanstaande donderdag. En ik ga er heen.

Katty, één van de drie Twittermeisjes kwam met het idee. We zouden sowieso nog een date plannen want de ‘Borrel bij de Burgemeester’ is de laatste keer dat we elkaar gezien hebben. Het werd dus weer tijd. Moraal komt ook. Ik hoefde nog niet eens zo heel veel te doen om haar over te halen.

Ik ben nog nooit op een ladies night geweest. Ik ben geen echte lady en als ik hoor dat er lingerieshows gegeven worden, haak ik af. Bovendien denk ik dat een kippenhok met alleen maar vrouwen echt heus niet zo gezellig is. Alleen maar vrouwen! Dat wordt vechten. Vrouwen gunnen elkaar het licht in de ogen niet. Ze schreeuwen gemene, nare dingen naar elkaar. Ze roddelen. Ze slaan met handtassen en trekken aan haren.
Gelukkig laten wij Twittermeisjes ons niet uit het veld slaan door een paar vrouwen. We gaan het doen. Gewapend met hand en tand.

En ach.. een ladies night. Wat kan ons gebeuren?
Een lingerieshow. En een goodiebag. En hapjes. En maar liefst 2 consumpties. Het kán niet op.

Een ladies night. Ik gok op gekapte en gestylde vrouwen, hoewel dat in Mijn Dorp nog maar te bezien valt.
Gepakt met een dikke beurs of een creditcard. Want er zal wel van alles te koop zijn. Tasjes, schoenen, make-up, lingerie, sieraden en sjaaltjes. Alles in de aanbieding.
Er zullen wel kraampjes zijn. Lifestyle, wonen, koken, verzorging en meer van die lady-achtige dingen.

Een goodiebag. Ik heb er natuurlijk geen ervaring mee, maar ik kan wel ongeveer raden wat erin zit. Aangezien 10 ondernemers uit Mijn Dorp betrokken zijn, lijkt me dat er op z’n minst een stuk of wat kortingsbonnen in zitten. Ik weet niet welke ondernemers precies meedoen, maar ik zoek het in de vrouwenzaken. De drogist, de lokale lingeriewinkel, de chocolaatjeswinkel annex ijssalon, de thee- en koffieboerin, en wellicht de Jumbo. Want die doet overal aan mee.
Een theezakje dus. Monstertjes van de drogist. Een bonbon in een leuk doosje.
Dat wordt smullen mensen. Reken maar!

Een lingerieshow dus. De modellen zitten in de maquillage van de lokale schoonheidssalons en hun haar wordt gedaan door de lokale kappers. De lokale DJ draait een lekker catwalkplaatje en de lokale lichtboer zorgt dat alles mooi is uitgelicht.

Ik hoop van harte dat er een presentatrice is. Daar ben ik dól op.
‘‘Ons volgende model dames, is Carmen. Carmen draagt een prachtig satijnen lingeriesetje van het merk ‘Boobies’.
Deze BH met beugel is één van de legendarische modellen van deze collectie. Hij is uiterst comfortabel, afgewerkt met de nieuwste kant en is verkrijgbaar in vele maten. Een tijdloos en onverminderd populair exemplaar uit deze collectie. Dankzij de zachte, hoogwaardige stoffen geniet u van maximaal draagcomfort en een optimale pasvorm. Deze BH is natuurlijk uiterst goed te combineren met andere bijpassende slips.
In onze winkel vindt u nog veel meer modellen van dit merk.
En dames, let u op haar mooie bruine teint. Deze komt natuurlijk uit een spuitbus van de Lokale Drogist. En haar harde krullen… prachtig. Een idee van Ons Royke, vakkundig uitgevoerd door de Lokale Kapster.
Applaus graag voor dit mooie model.
Bedankt, Carmen.’’

Ik ben gelukkig niet de enige die geen ervaring heeft met ladies nights. De Twittermeisjes zijn allemaal nog nooit geweest. Moraal ook niet.
We gaan een poging wagen. En als het niks is… dan zitten we zo in het café aan de overkant. Met bier. En mannen. Die moppen vertellen.

Ook leuk.

Over mij

Ferme vrouw | schrijft verhaaltjes | (Sinterklaas)-theater | docente | concerten | festivals | heimwee | wielrennen kijken | sushi | kaas | rosé & thee

RECENTE BERICHTEN

Kamp

Waar ik dus totaal niet aan gedacht had toen ik ging solliciteren op mijn nieuwe baan, was het feit ...

Twitter